Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP), 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Acıgöl Belediye Başkanlığına Fatih Özdoğan aday gösterildi.

31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Acıgöl Belediye başkan adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli nin sürekli üzerinde durduğu ülkemizin olmassa olmazı Cumhur ittifakının bu secim sürecinde zarar görmemesi için bu konuda hassasiyetle davranarak Cumhur ittifakınin her hangi bir tahribata uğramaması için elimden gelen gayreti göstereceğimi, yapılacak olan seçimlerin Ülkemiz, Şehrimiz, ilçemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Fatih ÖZDOGAN 
Mhp Acıgöl Belediye Başkan Adayı

Fatih Özdoğan Kimdir?

1981 yılında Acıgöl de doğdu. İlk orta öğrenimini Acıgöl'de tamamladıktan sonra, liseyi İstanbul Bakırköy lisesi'nde tamamladı. Erciyes Üniversitesi'nde ön lisans eğitimi gördü. 1999 yılından beri Acıgöl ilçesinde tarım ve hayvancılık üzerine ticaretle uğraşıyor. 2014-2019 döneminde Acıgöl Belediyesinde MHP'den belediye meclis üyeliği görevini sürdüren Özdoğan, halen Nevşehir Ticaret Borsası'nda da Disiplin Kurulu üyeliği görevinde bulunuyor. Hala hazırda Acıgöl de aktif ticaretle uğraşmakdadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.