Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fatih İşbilir, Nevşehir’in en çok takip edilen haberin merkezi www.fibhaber.com internet gazetesini ziyaret etti. 

24 Haziranda yapılacak seçimler için MHP´den aday adaylığını açıklayan Genç iş adamı Fatih İşbilir, FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü Fikret Çapacı´yı ziyaret ederek bir süre görüştü. 

MHP´nin yetiştirdiği genç nesillerin de şehrimiz ve ülkemiz yönetimi için elini taşın altına koyması gerektiğine inanarak bu yola çıktığını söyleyen İşbilir, “Nevşehir için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Yıllardır MHP´nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirten MHP Nevşehir Milletvekili Aday adayı Mimar Fatih İşbilir, “Yıllarca partimiz için mücadele ettik. Bundan sonra da mücadelemize hız kesmeden devam edeceğiz. Liderimiz Devlet Beyin emrinde, birikim ve projelerimizle Nevşehir´e faydalı olmaya çalışacağız” diye konuştu.

FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü Fikret Çapacı´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İşbilir´e aday adaylık süresince başarılar diledi.  

FATİH İŞBİLİR KİM ?

21 MART 1990 yılında Nevşehir'de doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Nevşehir'de tamamladı.  Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesini mezunu olan İşbilir, Yüksek lisansını Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Tarih bölümünde yaptı.

Halen Nevşehir'de Serbest Mimarlık, Galericilik ve Turizm sektöründe faaliyet göstermektedir.