Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mimar Fatih İşbilir, Milliyetçilik Haftası ve 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Milletvekili Aday Adayı Mimar Fatih İşbilir, mesajında;

Binlerce yıllık engin mazisi olan şanlı Türk tarihinin, her döneminde asaletine yakışır şahsiyetler, Türkün ve Türklüğün adını yüceltmiştir” diyen İşbilir, Türklüğün büyük şahsiyetlerden birisinin de ruhu Türk ülküsü ile yoğrulmuş olan Hüseyin Nihal Atsız olduğunu söyledi.

Nihal Atsız´ın haklı olduğu bir hukuksal süreci sahiplenen vatanseverlerin, Ankara Ulus Meydanı´nda toplanarak, Türk milletinin tarihi ve kültürel gerçekleriyle çelişen tezlere demokratik itiraz hakkını kullandığını kaydeden İşbilir, “3 Mayıs, gönülleri Türklük ve Türkçülük ülküsünde birleşenlerin büyük acılara, dayanılmaz işkencelere, tarifsiz sıkıntı ve akıl almaz suçlama, tehdit ve aşağılamalara uğratıldığı, dönemin iktidarının en kahredici bir şekilde kin ve nefret kusmaya başladığı gündür” dedi.

Türk milletinin tarih boyuncu pek çok kez sıkıntılı dönemler geçirdiğini belirten İşbilir, “Aziz Türk milleti bu dönemlerin hepsini aşmasını bilmiş bir millettir. Türk milliyetçileri her zaman Türk milletinin birliğinin ve bölünmez bütünlüğünün savunucusu olmuş ve daima olmaya devam edecektir" diye konuştu.

3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun!

Milliyetçi Hareket Partisi

Nevşehir Milletvekili A.Adayı

Mimar Fatih İŞBİLİR