MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Sait Yüksel, beraberindeki bir heyetle MHP Gülşehir İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Kozaklı'da bir iş adamı olan Sait Yüksel'i MHP Gülşehir İlçe Başkanı Abdullah Ergen ve partililer karşıladı. 

2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde Nevşehir’den aday adayı olan Sait Yüksel, Gülşehir MHP'den destek istedi. Partilerinin 13 aday adayından Genel Merkez kimi aday olarak gösterirse onun yanında olacağını belirten Yüksel, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da davaya ve ülkeye hizmet edeceğini söyledi. Yüksel şöyle dedi: "Genel Merkez kimi aday gösterirse göstersin, onun yanındayız. Bizi aday yapmasalar da başka partiye çalışmayacağız. Nevşehir'de bir ömür boyu aynı davaya hizmet edeceğiz. İktidar partisinden olunca avantajlarımız fazla olur diyen diğerleri gibi düşünmüyoruz. Bizim için önce memleket gelir. Biz paraya tamah etmeyiz. Memuru, esnafı, köylüyü, kentliyi biliriz. Bunu bilmeyenler aday adayı oluyorlar."

Kapadokya'da Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri töreninde Yılın İhracatçısı ödülünü de kazanan Sait Yüksel, "Hepimizin amacı ülkeye hizmet içindir. Bulunduğum il ve ilçelerine çalışacağım. Kendim için, makam için çalışmayacağım." diyerek partililere söz verdi.

MHP Gülşehir İlçe Başkanı Abdullah Ergen de aday adayı Sait Yüksel'e başarılar dileyerek, memlekete, davaya, kendisine ve ailesine hayırlı olmasını söyledi. Bunun bir hizmet yarışı olduğunu, küsme, darılmanın olmaması gerektiğini belirten Ergen, "Seçilseniz de, seçilmeseniz de bize düşen davaya hizmettir. Milletvekili seçimlerinde Nevşehir'i uzun zamandır kaybediyoruz. Ancak bundan sonra bir, iki ve üç milletvekilliğini de almamız lazım. Kendi kaynaklarımızla Gülşehir, Kozaklı ve Derinkuyu'yu aldığımız gibi kazanmamız lazım. Mücadele edince kazandık, mücadele edeceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından MHP Nevşehir aday adayı Sait Yüksel, ekibiyle birlikte MHP İlçe Teşkilatından, esnaf ziyareti yapmak üzere ayrıldı.