Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın Seçim Bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Düzenlenen açılış törenine MHP MKYK üyesi Mehmet Varol, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran Hocanın duaları eşliğinde hizmete açılan Bekdik mahallesi yeni TOKİ iş merkezindeki seçim bürosunun açılış kurdelesini MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP teşkilatı ile hep birlikte keserken, halkında yoğun katılım gösterdiği açılış töreninde çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılışta konuşan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Kılıç, projelerini anlattı. Toki sakini vatandaşların sorunlarını biliyoruz, aidat sorunlarınıza çözüm bulacağız, mahallemize ücretsiz düğün salonu kazandıracağız, bekarların düğünlerini biz ücretsiz olarak yapacağız. Projelerimiz ile işsiz kimse kalmayacak. Çocuklarımız için yine güvenle bırakabileceğiniz gündüz bakım evi açacağız. Bu şekilde çalışmak isteyen bayanlara ücretsiz hizmet vereceğiz. Aynı zamanda dolmuşcu esnaflarımızla sizleri karşı karşıya getirmeyeceğiz. Yolcu kartı çıkartıp sizlere daha güzel bir hizmet sunacağız. İçinde bulunduğumuz iş merkezi dahil yeni iş merkezleri kuracağız. Mahalle sakini bayanlarımızın talepleri doğrultusunda onlar için spor salonu oluşturacağız. Bir çok sosyal kültürel faaliyetlerde bulunacağız. Konya mevlana, Çanakkale gibi bir çok milli ve manevi şahsiyetlerin bulunduğu şehirlere gezi turları düzenleyeceğiz." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yeni TOKİ seçim ofisinde vatandaşlarla bir arada olacağını ifade eden Kılıç, "Tüm vatandaşlarımızı seçim irtibat büromuza sohbet etmeye, istişare etmeye, taleplerini dinlemeye bekliyorum" dedi.

Ülkü Ocakları Nevşehir Başkanı Ali Türker; "Ülkü Ocakları Nevşehir İl başkanlığı olarak Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayımız Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın yeni TOKİ'de açmış olduğu seçim bürosunun açılışına katılım sağladık. Coşkulu kalabalıkla seçim büromuzun açılışı gerçekleştirdik" dedi.

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya'da;"Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. DR Filiz Kılıç hocamızın Nevşehir Toki seçim irtibat bürosu açılışına katılım sağladık. Allah yar ve yardımcısı olsun. Filiz KILIÇ ile Nevşehir kazanacak Nevşehirli kazanacak" dedi.

MHP MKYK üyesi Mehmet Varol ise; "Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayımız Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın yeni TOKİ'de açmış olduğu seçim bürosunun açılışına katılım sağladık. Coşkulu kalabalıkla seçim büromuzun açılışı gerçekleştirdik. Hayırlı olsun" dedi.