Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç , Nevşehir Lale ve Yeni Sanayi Bölgesi'ndeki esnafları ziyaret ederek destek istedi.
Kılıç ve MHP Nevşehir Belediye Meclis Üyesi adayları, Nevşehir sanayi sitesindeki esnaf ve işçileri ziyaret ederek, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Sanayi Sitesinde yer alan bütün dükkanlara giren Başkan adayı Kılıç'a sanayi esnafı yakın ilgi gösterdi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde Esnaflar, "31 Mart'ta desteğimiz sizlerle' diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

MHP Belediye Başkan Adayı Kılıç, 'Nevşehir Sanayimizdeki sorunları çok iyi biliyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz. 31 Mart'tan sonra bizlere Allah'ım görevi layık görür, sizlerde oylarınla destek verirseniz sizlerin yaşamış olduğu sorunların çözüme kavuşması adına sizlerle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Biz bu yola ' Nevşehir için el ele' sloganıyla çıktık. Sizlerin yaşamış olduğunuz sorunları çözmek adına ' ben dedim, yaptım; böyle olacak' anlayışı artık bitecek. Sorunları sizlerin istediğiniz gibi çözüme kavuşturacağız. Nevşehir Belediyesini sizlerle birlikte yöneteceğiz' şeklinde konuştu.

Sohbet havasından geçen ziyarette sanayi esnaflarıyla çay içen Kılıç'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Kılıç burada yaptığı açıklamasında; "Biz tüm Nevşehirli değerli esnaflarımız gibi sanayici kardeşlerimizinde her zaman yanında olmaya, destek olmaya, sorunlarını çözmek için çalışmalar yapmaya söz veriyoruz. Nevşehir Lale ve Yeni Sanayi Sitemizi daha modern ve daha iyi şartlarda hizmet sunması için elimizden gelen bütün gayreti göstermeye çalışacağız. Bu bağlamda, Yeni Sanayi Sitesi Kurulması, Karoser Sektöründe Kaybedilen Liderliğini Tekrar Kazandırılması, Yerli Esnaf Destekleme Projesi gibi önemli projelerimizi hayata geçireceğiz.Nevşehir Sanayi esnafımıza yardımcı olacak kalifiye eleman temin etmek, onları daha sağlıklı şartlarda çalışmalarına imkan tanıyacak projelerimizle sanayici esnaflarımızın yüzlerini güldürüp onları mutlu etmeye kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

,