Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) seçimlerinde yeniden seçilen mevcut başkan İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.  Ziyarette MHP İl Yönetiminden Tuncay Türkmen'de hazır bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette MHP İl Başkanı Kaya, Merkez İlçe Başkanı Ceviz ve NTB Başkanı Salaş kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“NEVŞEHİR ESNAFININ YANINDAYIZ”

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı İlhan Kaya, “Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş’ın tekrardan başkan olarak seçilmesinden dolayı duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Biz NTB’nin her zaman yanındaydık ve yanında olmayada devam edeceğiz. Siyasetin bulaşmadığı, siyaset üstü bir yer olarak baktık NTB’ya. Bu manada İbrahim beye başarılar diliyorum.  Bizler, MHP olarak Nevşehir Ticaret Borsası ve Nevşehir esnafının yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

NTB Başkanı İbrahim Salaş'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bundan sonraki süreçte de aynı bakış açısıyla sürekli istişarelerle çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Ziyareti için MHP İl Başkanı İlhan beye, yönetimine ve merkez ilçe Başkanı Mustafa beye tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.