Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kavak Belde Başkanı Yavuz Demir, 27. Dönem MHP Nevşehir Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

Demir resmi başvuru sonrasında FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Hizmet Etmekten Onur Duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden 27. Dönem Milletvekilliği İçin Nevşehir Mhp Milletvekili Aday Adaylığımı Değerli Kamuoyuna Ve Nevşehir Halkına Saygılarımla Sunuyorum" dedi.

Sevdamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun!  

MHP'den aday adaylık başvurusu yaptığını FİB Haber Merkezinden duyuran 1992 doğumlu Yavuz Demir'e partilileri büyük bir sevgi seli gösterirken, Demir, açıklamasında “Kıymetli dava arkadaşlarım, muhterem Nevşehirli hemşerilerim 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden 27. dönem Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığı müracaatımı mübarek bir günde yapmanın huzuru ile evraklarımı teslim ettim. ‘Önce ülkem sonra partim ve ben’ düsturu ile bir vizyon ortaya koyan sayın Genel başkanımın huzuruna çıkıp arz ettim, elini öptüm hayır duasını aldım.

Bu vesile ile ülkemin dört bir yanından MHP 27. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı müracaatı yapan dava arkadaşlarıma hayırlı olması dileklerimle Başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.