MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir'in Merkez İlçeye bağlı Kaymaklı beldesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Harun Çekiç ile görüştüler.

”ADIM ADIM 2023; İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA” temalı MHP ilçe ziyaretleri kapsamında; MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç, MYK Üyesi Emrullah Türe, Milletvekili Ramazan Kaşlı, MDK Üyesi Emin Alper Öztürk, Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ile birlikte Nevşehir'in Merkez İlçeye bağlı MHP'li Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç'i ziyaret ederek, istişarelerde bulunuldu.

Güncel konulara ilişkin karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede Kaymaklı Belediyesinin çalışmaları da ele alındı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, Kaymaklı'ya, yapılan ve yapılacak projeleri hakkında Başkan Çekiç'ten bilgiler aldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç; "MHP İl Başkanımız, Ülkü Ocakları İl Başkanımız, Belediye Başkanlarımız ve Divan Heyetimizle beraber Kaymaklı Belediyemizi ziyaret ettik. Değerli Belediye Başkanımıza hoş sohbet ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi.

Kılıç; " Kaymaklı Beldesi esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, heyetimizi güler yüzle kapıda karşılayan esnaflarımızla hasbihal edip, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyip çözümü noktasında istişarelerde bulunarak, kendilerine hayırlı işler dileyip Partimize ve Cumhur İttifakı'na desteklerini istedik." dedi.