MHP Gülşehir ilçe Belediye Başkan adayı Şengezer Kürk'ün seçim bürosunun açılışı miting havasında yapıldı...

Şengezer Kürk'ün seçim süresince çalışmalarını yürüteceği MHP'nin Gülşehir seçim irtibat bürosu açılışına MHP MYK üyesi Mehmet Varol , MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker  ile partililer ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Açılışta konuşan İl Başkanı İlhan Kaya, Gülşehir ileçsinde MHP olarak çok iddialı olduklarını ve seçimi kazanacaklarını açıkladı.

MHP Gülşehir ilçe Belediye Başkan adayı Şengezer Kürk ise seçim çalışmalarının çok iyi gittiğini ve 31 Mart’ta Gülşehir Belediyesine üç hilalli bayrağı dikeceklerini dile getirdi.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker: "Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığı olarak Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir ilçe Belediye Başkan adayı Şengezer Kürk'ün seçim bürosu açılışına katılım sağladık. Çoşku içerisinde geçen açılışta Şengezer Kürk'e seçim süresince çalışmalarında başarılar diledik" dedi.