Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki heyetin Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretleri sürüyor.

Bugünkü ziyaretlerinin ilk durağında Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığını ziyaret eden MHP heyetinde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın yanı sıra İl Başkanı İlhan Kaya, MYK Üyesi Mehmet Varol, İl genel meclisi üyesi Haydar Çiftçi, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, il ve merkez ilçe yöneticileri de yer aldılar.

Esnaf sanatkarın sorunlarının sohbet konusu edildiği birlik başkanlığı ziyaretinde Başkan Mehmet Pınarbaşı, MHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti, seçim çalışmalarında başarılar diledi ve Nevşehir esnaf sanatkarının sorunlarını içeren bir brifing dosyasını da Başkan Adayı Kılıç’a verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi heyetinin ikinci ziyaret durağı Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı oldu.

Burada Kooperatif Başkanı Kemal Ay ile esnaf sanatkarın ekonomik durumu ve kredi plasmanları üzerine gerçekleştirilen sohbetin ardından heyet günün son ziyaret noktasında Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını da ziyaret ettiler.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi heyeti misafirperverliklerinden dolayı Başkan Ergin ve yönetimine teşekkür etti.