Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulu bünyesinde uzaktan eğitim sistemi üzerinden il başkanları eğitim programı başladı.

Açılış konuşmasını Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç gerçekleştirdi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Nevşehirli hemşerimiz MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç şu açıklamalarda bulundu;

"Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ Beyefendinin talimat ve destekleriyle başlatılan "İl Başkanları Eğitim Programı", 21 – 25 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi, Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulu bünyesinde uzaktan eğitim sistemi üzerinden yürütülen “İl Başkanları Eğitim Programı"mız 21 Haziran Pazartesi günü 81 İl Başkanının tamamının katılımıyla başladı.

Eğitim proğramının açış konuşması tarafımca yapılmış olup, akabinde “MHP’nin Kuruluşu ve Teşkilatlanması” konulu ilk ders, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. E. Semih YALÇIN Beyefendi tarafından verildi.

Eğitim kapsamında; “Türk Tipi Başkanlık Modeli, Türk Milliyetçiliği, Türkiye’de Seçimler, Türk Dünyası, Temel Hukuk, Türk Dış Politikası, Etkili İletişim, Liderlik ve Sosyal Medya” konularında dersler de verilecektir. Eğitim çalışmalarımız genişleyerek ve yoğun bir şekilde devam edecektir."