Açılışa, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Varol, Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp Belediye Başkan Adayı Hasan Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp Kadın Kolları, Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Teyfik Öz, Ürgüp Belediye Meclis Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanı Günay Çevirme, Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Kadın Kolları, Milliyetçi Hareket Partisi Çalış Belediye Başkan Adayı İlhami Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi Nar Belediye Başkan Adayı Serkan Oduncu katıldı.

Açılışta konuşma yapan Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, görevde bulunduğu 5 yıllık sürede ‘belediye malına el sürmediğini ve kimseye yedirmediğini’ vurgulayarak şunları söyledi; Kozaklımıza yaptığımız hizmetleri yerine getirirken yardımcı olan Belediye Meclis Üyelerime, daha önce emeği geçenlere ve siz çok kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Göreve geldiğimizde ilk iş olarak, Kozaklı’nın geleceği olarak gördüğümüz sıcak suları koruma altına aldık. Kozaklı Belediyesi, Nevşehir Valiliği ve KOZTEP işbirliğiyle kurulan NEVJET şirketi aracılığıyla gerçekleştirdik.

Bunun yanında konutların sıcak su abone sayısı 1996 yılından bu yana 1.500 idi. Göreve geldiğimiz günden bu güne abone sayısını %100 artırarak 3.000 aboneye ulaştık.

Bizden önce kimsenin cesaret edemediği altyapı ve kanalizasyon sisteminin yenilenmesine %50 devlet desteği ile başladık. Bu hususta 6 mahallemizin alt yapısını sil baştan yeniledik. Allah nasip ederse kalan mahalleleri de yenileyeceğiz.

Siz değerli hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için 1.500 m² kapalı alana sahip belediye garajımızı yeniledik ve 10 adet yeni araç aldık.

Göreve geldiğimizde önümüzde duran en önemli sorunlardan biri de, yarım kalan konut sorunuydu. Kozaklı Belediyesi olarak yarım kalan konutların elektrik, jeotermal ısı ve çevre düzenlemelerini yaparak daireleri ev sahiplerine teslim ettik.

İlçemizde özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını da çözüme kavuşturduk. Açtığımız su kuyularıyla Kozaklı’nın su problemini ortadan kaldırdık. Ayrıca su arıtma projemizin tamamlandığının müjdesini de vermek istiyorum.

Siz değerli hemşerilerimin daha sağlıklı ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlamak için Kapalı Pazar Yeri Projemizi hayata geçirdik.

Kozaklı – Topaklı yolunun ilçemiz için önemini gündeme getirdik, 24 km sıcak asfalt serimi yapıldı.

Biliyorsunuz Kozaklımızda çöplerimiz, açık alana atıldığı için büyük sorun teşkil ediyordu. Uzun uğraşlarımız sonucu Çöp Aktarma İstasyonu’nu faaliyete geçirerek ilçemizi çöp sorunundan kurtardık. Artık çöplerimiz Nevşehir’e gidiyor.

Göreve geldiğim günden itibaren her zaman esnaflarımızın yanında oldum. 30 yıldır tapu sorunuyla uğraşan Sanayi Esnafımızın sorunlarını çözerek iş yerlerini hak sahiplerine teslim ettik.

İlçemizde yeşil alanların oluşturulmasına büyük önem verdim. Görevde bulunduğumuz BEŞ yıllık sürede toplam YÜZBİN ağaç dikmeyi hedefledik ve bu sayıya ulaştık. Ayrıca Şehit Hakan Demirci Hatıra Ormanı yaptık.

Bütün bunların yanında aynı anda yaklaşık 2.000 kişinin ibadet etmesine imkân sağlayan Yeni Merkez Camiimizi sizlerle birlikte yeniden inşa ettik.

5 yıllık çalışmalarımız sonucu, Kozaklı’ya tarihinin en büyük yatırımlarını yaptık. Allah’ın izni ve siz değerli hemşerilerimin desteğiyle yarım kalan projelerimize devam edeceğiz. Bu işleri yaparken belediye malını ne yedik, ne yedirdik.

Yeni projelerimizde, Kozaklı’ya yakışır şekilde belediye hamamı ve sosyal donatı alanları, merkez mezarlığa taziye evi ve büyük park alanı bu hizmetlerden bazıları olacak.

Ve bunun yanında çalışmalarımız nedeniyle bozulan yollarımızı baştan aşağı yeniden yapacağız. Desteğinizden dolayı hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. “ dedi.

Konuşmaların ardından Milliyetçi Hareket Partisi Kozaklı Seçim Bürosu dualarla açıldı. Kurdele kesiminin ardından Başkan Güven, vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Belediye Personelinden Başkan Güven'e Müzik Sürprizi

Öte yandan, Kozaklı Belediyesi personelleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kozaklı Belediye Başkanı Adayı Celalettin Güven'e tam destek verdi. Seçim Bürosu açılışına katılan personeller, Başkan Güven'e özel yaptırdıkları seçim şarkısını törende çalarak büyük sürprize imza attı. Vatandaşların da beğenisini kazanan seçim şarkısına Başkan Güven de tempo tutarak eşlik etti.