Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında gazetemiz www.fibhaber.com'a ziyarette bulunarak tebrik etti.

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Eken ve Cengizhan Orhan, gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutladı.

'İyi ki varsınız FİB Haber!'

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordünatör İbrahim Uysal ile bir süre sohbet eden ve hediyesini takdim eden başkan MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “iyi ki varsınız” diyerek; “10 Ocak Çalışanlar Günü nedeniyle sizlere ziyaretimizi gerçekleştirmek istedik. Sizlerin bu özel gününü kutlamak ve ‘iyi ki varsınız’ demek için sizleri ziyaret ettik. Sizler gerçekten bu Nevşehir'in emeği fazla olanlardansınız. Nevşehir'i tanıtmak Nevşehir'in sorunlarını dinlemek Nevşehir'i başka illere başka ülkelere anlatabilen sizlersiniz. Biz de üzerimize ne düşüyorsa her zaman sizlerin yanınızdayız her zaman. Bizler de sizlinle birlikte bir aile gibiyiz. İyi ki varsınız diyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Kaya, yine bu vesile ile tüm Gazetecilerimizn bu gününü kutluyorum dedi.

Bizler de Nevşehir'in en çok takip edilen haber mecrası ve Nevşehirlinin haklı gururu www.fibhaber.com olarak gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.