Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve Yönetim kurulu üyesi Özdilek İşgören,  Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com internet gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Genel Koordinatör İbrahim Uysal'ı ziyaret ederek gerek partileri, gerekse Ülkücü gençlik faaliyetlerine verilen yayın desteği için teşekkür ettiler.

Ülke gündemi, memleket sorunları ve Gençlik konulu sohbetlerin konu edildiği sohbette, MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ziyarette çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve yeni dönemde yapılacak faaliyetleri anlattı.

Başkan Göğdemir, FİB Haber.Com internet gazetesini yakından takip ediyoruz. Yaptığınız haberlerle toplumun önemli sorunlarına dikkat çekerek sorunların çözülmesinde büyük katkılar sağladınız. Bu düşünürlüğünüzden sorumluluğunuzdan dolayı FİB Haber Gazetesi yönetici ve çalışanlarına teşekkürü bir borç olarak biliyorum. Sizlere yayın hayatınızda başarılar dilerim. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve Yönetim kurulu üyesi Özdilek İşgören'in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com internet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Genel Koordinatör İbrahim Uysal'da, Başkan Göğdemir ve Yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaret için teşekkür ettiler.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.