Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Nevşehir milletvekili aday adayı olan Birol Demirdelen, Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com internet gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Nevşehir'den milletvekili aday adayı olan Birol Demirdelen gazetemiz Genel Koordünatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'a ziyarette bulundu.

Ziyarette ülke gündemine dair görüş alışverişinde bulunuldu. Sohbet havasında geçen ziyarette MHP Aday adayı ve Yunus Elektrik İşletme Sahibi Birol Demirdelen, FİB Haber Genel Koordüntaörleri Çapacı ve Uysal’a seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirten Demirdelen seçim sürecinde kalan günlerin çok daha yoğun geçeceğini söyledi.

MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Birol Demirdelen, gerek partisine ve gerekse milliyetçi-ülkücü harekete gönül verdiğini belirterek, “24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, Nevşehir Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptım. Bugüne kadar inandığım bu kutlu davadan, Türk milliyetçiliğinden ve turan ülküsünden zerrece taviz vermedim. Vatana, millete, Nevşehir'e hizmet gayesi ile bu kutlu yola çıktım. Allah, hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörleri Çapacı ve Uysal'da, Aday adayı Demirdelen'e seçim çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Hatıra fotoğrafının ardından ziyaret son buldu.