Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevlendirilen MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, 3 günlük İsviçre ziyaretini tamamlayarak bugün yurda döndü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin özel talimatlarıyla 6 Avrupa ülkesi için 7 Kurmayına görev verdiği ziyaretler kapsamında 81 Milletvekili arasından seçilen Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol bugün İsviçre'den yurda döndü.

Varol'a İsviçre'de yoğun ilgi gösterildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurmaylarını Avrupa’ya gönderdi. Bu kapsamda İsviçre'ye ziyaret eden MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol İsviçre'de bulunan İsviçre Türk Federasyonu tarafından karşılandı.

MHP Milletvekili Mehmet Varol burada gurbetçi vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. İsviçre'de gurbetçi vatandaşların dükkanlarını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Varol, “Burada Kendimizi gurbette değil Nevşehir'de hissettik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman gurbetçilerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. İnşallah MHP iktidarında başta Nevşehirli hemşehrilerimiz olmak üzere gurbetteki tüm soydaşlarımızın sorunlarını biz çözeceğiz” dedi.

1 Kasım’da gerçekleşecek 26’ncı Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinin hayati önem taşıdığını söyleyen Varol, “Bundan önce oy verdikleri hangi parti olursa olsun 1 Kasım seçimlerinde MHP’ye destek istiyoruz. Türkiye’nin geleceği, milli birlik ve dirliğimizin devamı için Milliyetçi Hareket Partisi’ne her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır. Gurbetçi hemşehrilerimizin bizleri tercih edeceğine sonuna kadar inanıyoruz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Varol : "Gurbetçilerimizden Nevşehir'e Selam Getirdim"


İsviçre ziyaretini tamamlayan MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol beraberinde MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Hasan Dağaslan, MHP Nevşehir İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi ile birlikte www.fibahber.com'u ziyaret ettiler.

3 Günlük İsviçre ziyareti dönüşü Nevşehir Gündemin adresi www.fibhaber.com'u ziyaret eden MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, İsviçre'de yaşayan tüm Nevşehirli gurbetçilerimizin memleketlerine gönül dolusu selamlarını getirdim dedi.

Varol, 3 günlük İsviçre ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatıyla 7 Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Avrupa'nın 6 farklı ülkelerinde gurbetçilerimizle buluşma imkanı bulduk. Bu kapsamda Bende görev bölgem olarak İsviçre de hemşehrilerimizi ziyaret edip gurbetçilerimizin sorunlarını öğrenerek burada bulunan teşkilatlarımızla çeşitli toplantı ve istişarelerde bulunduk.Oldukça verimli olduğunu düşündüğüm ziyaretlerimiz sonrası bugün Nevşehir'e gurbetçilerimizin sevgi ve selamlarını getirdim.
İnşallah ilerleyen dönemde de Gurbetçilerimizle Buluşmalarımız devam edecek  dedi.


MHP Milletvekili Varol,  İsviçre'de yaşayan Gurbetçi hemşehrilerimizin memleketleri Nevşehir'den haberleri www.fibhaber.com tarafından öğrendiklerini duyduğumda çok mutlu oldum. Bu bağlamda başarılı ve objektif bir anlayışla yayın hayatını sürdüren FİB Haber.Com'u bir kez daha tebrik ediyorum dedi.

Milletvekili Varol , Gönül topraklarından, ana vatandan sıla'ya İsviçre ve tüm Avrupa ülkeleriyle birlikte tüm Dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan Nevşehirli hemşehrilerime bu vesile ile bir kez daha selam sevgi ve hürmetlerimi gönderiyor. 1 Kasım Erken Genel seçimlerinde hepsinin dua ve desteklerini bekliyorum dedi.

MHP Milletvekili Varol, 1 Kasım seçim çalışmaları için de zaten 7 Haziran'dan bu yana Nevşehirli halkımızla bir aradaydık şimdide birlikteliğimize yine devam edeceğiz. Biz Nevşehir'le el ele kola kola vereceğiz birlikte yürüyeceğiz.

Bizlerde 
Nevşehir'in Dünya'ya açılan penceresi  FİB Haber Merkezi olarak Tüm Gurbetçi Nevşehirli hemşehrilerimize saygı sevgi ve selamlarımızı gönderiyoruz...