Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erdem Karakoç, Ziraat odası eski başkanlarından Merhum Recep Tunç’un ailesini ziyaret için geldiği Nevşehir’de gündeme dair değerlendirmelerde de bulundu.

Hain Hainliğinin Karşılığını Mutlaka Bulmalı

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığını ziyaretinde İl Başkanı Av. Serkan Bedirhanoğlu, il ve merkez ilçe yöneticileri tarafından karşılanan ve il başkanlığında bir süre partililerle sohbet eden Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erdem Karakoç, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“Hain Hainliğinin Karşılığını Mutlaka Bulmalı”

BDP’li Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusundaki bir soruya cevap veren Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Karakoç, “BDP doğrudan PKK adına siyaset yapıyor. 1994 Yılında yapılan yapılabilir mi derseniz bizce hiçbir sakıncası yok. O dönemde Leyla Zana’lar yine doğrudan Bölücü terör örgütü elebaşından emirler alıyordu. O dönemde bu yapılmıştı. Ekşiye dünyaya hükümdar olmaz. Hain hainliğinin karşılığını mutlaka görmeli. Türkiye Cumhuriyeti devletinin sahipsiz olmadığı bizzat onlara gösterilmeli” diye konuştu.

“Millet Habur Vakasıyla Uyanır Gibi Oldu Ama Yetmedi”

Habur’da yaşananların milletin gaflet uykusundan uyanması için bir vesile olduğunu ancak yetmediğini dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erdem Karakoç, “Şu an için İktidar büyük bir güce sahip. Muhalefetin her dediğini boşa çıkartacak bir sayısal çoğunluğa sahip. Son Büyükşehir belediyeleri yasasında görüldüğü üzere iktidarın gücü yabana atılamaz. Ancak sanki millet bunların yaptıklarından hep memnun oluyormuş gibi bir hava estirmeye gayret ediyorlar. Halbuki işin aslı öyle değil. Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, eğer hain Yunan İzmir’i işgal etmeseydi bu millet gaflet uykusundan uyanır mıydı diyor. Habur’da yaşananların ardından milletimiz gaflet uykusundan uyanır gibi oldu. Ama yetmedi. Ancak yakın zamanda bu gaflet uykusundan uyanacak milletimiz” dedi.

 

 

Haber:Ali Çamur