MHP MYK Üyesi ve 25. Dönem MHP Nevşehir Milletvekili Varol Mehmet Varol, Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber.Com İnternet Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı tarafından karşılanan, Nevşehir sevdalısı değerli hemşehrimiz Mehmet Varol ile haber merkezimizde bir anda memleket ve ülke gündemine dair samimi bir sohbette bulduk kendimizi...  

Oldukça samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette sohbet konusu Nevşehir ve Türkiye oldu. MHP´nin Türkiye´nin teminatı olduğunu ifade eden Mehmet Varol, kalkınması ve gelişmesi için basına büyük görevler düşmektedir. Zira, İlimizin ve halkımız sorunlarını objektif olarak gündeme getirecek yerel basındır. İlimizin tüm sorunlarını el birliği ile çözüme kavuşturma adına çalışmalıyız. Tabi ki basını ayakta tutmak içinde biz siyasiler başta olmak üzere tüm Kamu Kurum ve kuruluşlar STK’lar ve halk olarakta Yerel Medyamıza destek vermek zorundayız.’dedi. 

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sohbet ortamında geçerken, FİB Haber.Com tarafından başlatılan 'Yerel Esnafına Sahip Çık' kampanyasına MHP MYK Üyesi Mehmet Varol'dan da destek geldi.  

Nevşehirlilerin bu kampanyada esnaflarının yanında yer alması gerektiğini söyleyen Varol, FİB Haber Merkezinin başlattığı "Nevşehir'de Yerel Esnafına Sahip Çık" kampanyasına da destek verdi.

“Esnaflık bizim ata mesleğimiz. Biz bu mesleğin içinden geliyoruz diyen Mehmet Varol, tüm Nevşehirlileri yerel esnafa sahip çıkmaya davet etti. 

Esnafın oldukça zor şartlar altında mesleklerini icra ettiğini kaydeden Varol, "Ben de Nevşehir'de esnaf yapısı içinde olan, esnafın durumunu bilen, bir siyasetçiyim. Esnafımız gerçekten zor şartlar altında esnaflık yapıyor. Burası küçük bir il. Eğer Nevşehir'imizi kalkındırmaz isek, bu küçük gemide hep beraber batar gideriz. Bizim artık Nevşehirliler olarak, alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yapmalıyız. Belki 3 lira fazla veririz ama verilen o para Nevşehir'de kalır ve memleketimize katkı sağlar. Ben tüm vatandaşlarımızı yerel esnafımıza sahip çıkmaya ve alışverişlerini yerel esnafımızdan yapmaya davet ediyorum” dedi. 

Varol son olarak, "Bu vesile ile Nevşehir'in gözü kulağı sesi olarak FİB Haber Merkezine başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyor ve bütün vatandaşlarımızın "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı kutluyorum’’ Ayrıca, tüm Nevşehirli hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz" ifadesine yer verdi. 

Ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı da, MHP MYK Üyesi ve 25. Dönem MHP Nevşehir Milletvekilimiz Varol Mehmet Varol’a, başlattığımız kampanya ile Yerli Esnafımıza destekleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.