MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı,Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi'den oluşan Nevşehir MHP heyeti, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz'ün eşlik ettiği ziyarette İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüler.

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ve Göreme, Kaymaklı, Kavak,Tatlarin Belediye Başkanlarım ile birlikte, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyfendiyi ziyaret ederek istişareler de bulunduk.

Yeni yapılacak olan, Avanos Hükümet Konağının hemen yarından itibaren derhal başlanılması hususunda talimatlarını verdi. Gece yarısı bizlere vakit ayıran Sayın Bakanımıza ve Sayın Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'e teşekkür ederim." dedi.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç: "Durmadan, yılmadan, yorulmadan güzel Kaymaklımız için çalışacağımıza söz verdik. Gece saat 01:00. Gazi meclisimizde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile MHP’li Belediye Başkanları olarak 1 saat süren ilimizin ve Beldelerimizin sıkıntı, sorun ve ihtiyaçları ile ilgili verimli, hoş bir sohbet geçirdik. Bizleri gecenin bir yarısı kabul edip maddi ve manevi tüm isteklerimizi tek tek kabul eden ve talimatlarını ileten Sayın Bakanımıza ve Millet vekilimiz Mustafa Açıkgöz’e Kasabamız ve şahsım adına teşekkürlerimi sunarım." dedi.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'de: Göreme'miz İçin Durmadan, Yorulmadan Çalışmaya Devam. Yer: TBMM Gece Saat 01.00 Gazi Meclisimizde İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU ile Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanları olarak 1 saat süren ilimizin ve beldelerimizin sıkıntı, sorun ve ihtiyaçları ile ilgili verimli hoş bir sohbet geçirdik. Bizleri gecenin bir yarısı kabul edip maddi/manevi tüm isteklerimizi tek tek kabul eden ve talimatlarını ileten İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU'ya ve Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'e teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.