Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, İl Başkan Yardımcısı Selin Uğural ile yönetim kurulu üyeleri Kızılay Haftası kapsamında Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek’i ziyaret etti. Başkan Kaya ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada “29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay haftası kutlanmaktadır.

Türk Kızılayı genel merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmaktadır. Kutlu olsun dileklerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

Ziyaretlerinjden duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜRK Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Kızılay olarak İl genelinden yaptıkları ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Civelek; "MHP İl Başkanı Kaya ve yönetimine yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyetlerine bildirerek Kızılay ailesi olarak müteşekkiriz" ifadelerinde bulundu.