Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı gerçekleştirildi. 

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'in ev sahipliğinde MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya'nın başkanlığında düzenlemiş olduğu istişare toplantısına, MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, il yönetim kurulu üyeleri, İlçe başkanları, Kaymaklı belediye başkanı Harun Çekiç, Tatlarin belediye başkanı Ercan Selvi, Kavak  Belediye başkanı Feridun Bağcı ve Meclis üyeleri katıldı.

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya; "Merkez İlçe Başkanımız Gökhan Göğdemir ile birlikte Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz ve Nevşehir Belediye Meclis Üyelerimiz ile aylık istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Ev sahipliğinden dolayı Göreme Belediye Başkanımız sayın Ömer Eren'e teşekkür ederiz." dedi.

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Bu tür toplantıların teşkilat mensuplarımıza şevk veriyor. Apayrı bir heyecan katıyor, aramızdaki birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile oluyor. Bu bağlamda düzenlenen toplantılarda partimizin çalışmalarına ışık tutacak öneri ve temenniler hasbihal edilerek adete toy havasında geçen böylesi verimli toplantılarımız sık sık tekrarlanacak. Nevşehir ve beldelerimizin sorunları ve çözüm odaklı çalışmaların oluşmasına katkıda bulunacak. 

Bir 8 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir