MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, AK Parti Nevşehir 7.Olağan Kongresine katılarak misafirlere ayrılan bölümde MHP Teşkilatı ile birlikte kongreyi izlediler. MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve Yönetimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarını alkışladılar.

MHP İl Başkanı Kaya'nin kongreye katılması bir çok kesim tarafından normal olarak karşılandı. MHP İl BaşkanıKaya’ya kongrede büyük ilgi oldu. Hatta kongreye izleyici olarak katılıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan, lehine tezahürat yapan bir çok kişinin MHP’nin işareti olarak görülen elleriyle ‘Kurt’ simgesini yaptığı görüldü.

Kongreye davetli olarak katılım sağlayan Milliyetçi Hareket Partisi MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya; "MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanımız Gökhan Göğdemir, MHP Kozaklı İlçe Başkanımız Orhan Demirci, MHP’li Belediye Başkanlarımız Harun Çekiç, Ömer Eren, Feridun Bağcı ve Ercan Selvi ile MHP İl Yönetim kurulu üyeleri, Cumhur İttifakının ruhuna uygun, birlik ve beraberliğin nişanesine hareketle davete icabet ederek Ak Parti 7. Olağan İl Kongresine katılım sağladık. Yeni seçilen AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyoruz..." dedi.