MHP'li heyet önce Kavak Kasabası Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Sinan Öztekin'i ziyaret ettiler. Kooperatif başkanı ve üyeleri ile yapılan sohbette Başkan Öztekin İl Başkanı Taşçı'ya Kavak Kasabası'nın yer altı soğuk hava depoları sebebi ile ilin tarım sektöründe çok önemli bir yere sahip olduğunu fakat patates pazarında yaşanan sıkıntılar sebebi ile nakliyat yapanların da sıkıntıya düştüğünü, nakliyecilerin aylardır iş yapamadığını belirtti.

Akaryakıttaki engellenemeyen artışın, yeni yılla beraber gelen zamların nakliyecinin belini büktüğünü belirten kooperatif yöneticileri geleceğe umutla bakamadıkalrını ifade ettiler.

Kavak Kasabası'nın gerek patates üreticileri için gerekse limon üreticileri için stratejik bir merkez olmasına rağmen kasabanın sürekli dışardan gelen iş adamları ve işçiler için konaklama imkanına sahip olmadığını kaydeden üyeler il başkanı aracılığı ile müteşebbislere kasabaya otel, pansiyon gibi konaklama merkezleri yapmaları konusunda çağrıda bulundular.

Kavak Kasabası Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nden ayrılan MHP'li yöneticiler Kavak Kasabası'nda esnafları gezerek hatırlarını sordular.

Kavaklı esnaf MHP Parti Teşkilatının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek gerek yerel politikada gerekse ülke gündeminde Milliyetçi Hareket Partisine çok iş düştüğünü ve kendilerini kasabalarında daha çok görmek istediklerini belirttiler.

%100 Nevşehir Haberleri Burada…FİB Haber Farkıyla…

 

Nevşehir’in Ulusal İnternet Haber Sitesi…www.fibhaber.com