Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren bir dizi projenin ilgili bakanlıklarla görüşmek ve değerlendirmek üzere Ankara’da temaslarda bulundu.

Ankara temasları kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Daire Başkanı, Geçmiş dönem Ürgüp ilçemiz Belediye Başkanı Bekir Ödemiş'i de makamlarında ziyaret ederek bir süre görüşerek istişarelerde bulundular.

Hemşehri ziyaretinin ardından Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu’yuda makamında ziyarette bulunan MHP'li iki Belediye Başkanlar adına açıklamada bulunan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu’yu ziyaret ettik kendilerine nezaketinden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Yine Göreme Belediye Başkanımız Sayın Ömer Eren ile birlikte ziyaret ettiğimiz Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Daire Başkanı, Geçmiş dönem Ürgüp ilçemiz Belediye Başkanı Bekir Ödemiş ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut’a yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.