Bu çalışmalar kapsamında Nevşehir esnafı ile birlikte olan MHP Milletvekili Mehmet Varol, çarşı merkezindeki dükkanları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü. Yolda vatandaşlar ile de sohbet eden Varol kendilerine gösterilen ilgi alakadan son derece memnun.

Kendileri ile fotoğraf çekinmek isteyen ve dertlerini aktarmaya çalışanlar ile sohbet eden Nevşehir Milletvekili Varol www.fibhaber.com a şu açıklamalarda bulundu. Yine tekrarda esnaf ile beraber olduklarını dile getiren Varol “Ben de bir esnafım  ve Nevşehir'li esnaf kardeşlerimiz ile yıllardır beraber iş yapıyoruz. Bu camiayı en iyi bilenlerdenim. Bu vesile ile onların sıkıntılarını dertlerini yaşadığım için gayet iyi biliyorum. Sağolsun onlar da bunun farkında ve destek sözlerini geçen seçimde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de göstereceklerinin sözünü veriyorlar. Allah bizleri onlara karşı mahcup etmesin dedi.

Varol'u ziyaretlerinde yalnız bırakmayan MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı'da vatandaşların yoğun ilgisinden oldukça memenun gözüküyor.

Bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini ve çalışma azimlerini kamçıladığı belirten 
Taşçı,  “Nevşehirli seçmenimiz yıllardır kendilerinden, sorunlarından anlayan bunları dile getirebilecek bir muhattap bulamadıklarının sıkıntısı çektiklerini dile getiriyor. Adaylarımızın samimiyetleri ve ilgileri onları çok mutlu etmiş durumda. Allah nasip ederse onların gür sesi olmaya devam edeceğiz. “ dedi.