AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, 1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Her koşulda karşılıksız mesleğini icra eden, topluma ve mesleğine değer katan Başta Nevşehir’de faaliyetini sürdüren ve emekli olan tüm Muhasebecilerimizin günlerini kutlar, sağlıklı mutlu huzurlu başarılı günler diliyorum” dedi.

Milletvekili Açıkgöz kutlama mesajında şunları söyledi, "Bir top teksir kağıdı, kollu fasit makineleri ile başlayan muhasebecilik, bugün, elektronik ortamda defter tutarak, web tabanlı programları kullanarak atom çağını yakalamıştır. Ülkemiz vergi sisteminde özel bir yer tutan, vergi gelirlerinin artmasında ve düzenli toplanmasında da önemli katkı sağlayan muhasebecilik, mesleklerin mesuliyet bakımından en ağır ve en hassaslarından olan bir meslektir. Devlet ile iş dünyası arasında adeta bir köprü ve emin bir el olarak görevlerini sürdürmektedirler. Devlet ile mükellef arasında köprü görev gören tüm Muhasebecilerin ve çalışanlarının 1 Mart Muhasebeciler Günü’nü kutlarım” dedi.