AK Parti Genel Merkezi’nin talimatıyla 81 ilde eş zamanla başlatılan ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ kapsamında Sungurlu İlçe Teşkilatı’nın toplantısına katılmak üzere Çorum’a giden TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunurken, ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

‘’2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ ’programı nedeni Sungurlu’ya giden Milletvekili Açıkgöz , AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, AK Parti Sungurlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Kalınsazlıoğlu, AK Parti Çorum İI Başkan Yardımcısı Emre Turan ve İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek istişare toplantısının ardından ilçede vatandaşlar ile buluşarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Akabinde Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile toplantı düzenledi.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programımız kapsamında Çorum’dayız. AK Parti Genel Merkez Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Vedat Demiroz, MKYK üyelerimiz, bölge milletvekillerimiz ve AK teşkilatımızla birlikte ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğindeki AK Davamızın bir neferi olmak hepimiz için onurdur.” dedi.

Sungurlu'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Açıkgöz Konuşmasında ; "2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında güzel ilçemiz Sungurlu'ya geldik. 2023 seçimleri için hız kesmeden saha çalışmalarına devam edeceğiz. Sungurlulu vatandaşımızın geçmişte olduğu gibi bu günde teveccühünün devam etmesi beni ziyadesi ile mutlu etti. Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 seçimlerini de zaferle sonuçlandıracağız. Sıkılmadık el, girilmedik gönül ve çalınmadık kapı bırakmayacağız ‘’dedi.