AK Parti Genel Merkezi’nin talimatıyla 81 ilde eş zamanla başlatılan ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ kapsamında Ekinözü İlçe Teşkilatı’nın toplantısına katılmak üzere Kahramanmaraş’a giden TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunurken, ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

Kahramanmaraş’ta düzenlenen ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ toplantısına katılan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz daha sonra Ekinözü İlçesini ziyaret etti.

Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker ve Kahramanmaraş AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halit Orhan’ın eşlik ettiği Milletvekili Açıkgöz, AK Parti Ekinözü İlçe teşkilatının kadın, gençlik ve ana kademe üyeleriyle bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinledi. 

Ardından ilçe esnaf ve vatandaşlarını ziyaret ederek onlarla hasbihal eden Açıkgöz, 2023'ün Türkiye'nin geleceği açısından ne kadar önemli olduğunu anlattı.

AK Parti Teşkilâtlarının her daim diri ve sahada olduğunu belirten Milletvekili Açıkgöz, “AK Parti Teşkilâtları hep olduğu gibi her daim diri ve her daim sahada olmaya devam ediyor. Bu bağlamda saha çalışmalarımıza ara vermeksizin son hız devam ediyoruz. 2023’e doğru Şehir Buluşmaları Kahramanmaraş programlarımız kapsamında; Ekinözü ilçemizdeyiz. Sizlere Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ve sevgilerini getirdik. Mazlum coğrafyaların hamisi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Güçlü Türkiye’dir." dedi.

"Bu yolda liderimizle yan yana yürümeye devam edeceğiz"

Ekinözü'nde ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ gençlerle biraraya gelen Açıkgöz; birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, gençlere yönelik, “ Z Kuşağı değil, Teknofest Kuşağı var. Teknofest kuşağı, aydın, zeki ve feraset sahibi bir kuşaktır.  Kimsenin şüphesi olmasın, bu kuşak üretir bu kuşak çalışır yarının Türkiye'sini Recep Tayyip Erdoğan ile inşa eder. Gençlerin lideri, arkadaşı, onların varsa sıkıntısını çözecek olan tek lider Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ve görüyorum ki, Gençlerimiz de Seninleyiz Erdoğan diyor…. Bu yolda liderimizle yan yana yürümeye devam edeceğiz."diye konuştu.

'2023 sadece bir seçim değil' 

Bu ülkede hizmet ve eser siyaseti üretenlerin her zaman kazandığını ifade eden Açıkgöz, sadece laf, yalan ve algılarla iş yapmaya çalışan veya siyaset yapmaya çalışanların her zaman kaybettiğini dile getirdi.

Tarihte milletin, Türkiye'ye hizmet eden, yenilik, demokrasi, özgürlük, birlik, beraberlik ve kardeşlik getirenleri başının tacı ettiğine dikkati çeken Açıkgöz, bu anlayışla hareket ettiklerini, bundan sonra da birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yollarına devam edeceklerini vurguladı.

Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker; "Nevşehir Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz Bey, Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkan Yardımcımız Halit Orhan, İlçe Koordinatörümüz Bünyamin Torun, İlçe Kadın Kolları Koordinatörümüz Merva Özanlağan ,İlçe Başkanımız , Belediye Meclis Üyelerimiz, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ile birlikte 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Kapsamında kıymetli esnaflarımızı ziyaret edip, Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını ilettik." dedi.

Gençlik kolları Başkanı Abdullah Aygün'de; "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Kapsamında, Nevşehir AK Parti Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz Bey, ilçemizi ziyaret etti. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı  teşekkür ederiz..." dedi.