AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde vatandaşlar ve partililer ile bir araya geldi.

"Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Türkiye çağ atladı."

Nevşehir Kapadokya'dan sizlere selamlarını getirdim diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "2023 seçimleri için saha çalışmalarına devam ediyoruz.  Vatandaşımızın teveccühü devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 seçimlerini de zaferle sonuçlandıracağız. Görüyoruz ki, kendilerini yönetemeyenler Türkiye'yi yönetmeye talip oluyorlar. 6 ayrı ses çıkıyor, 7. ses olarak ta HDP var. Milletimiz bunları görüyor. Bu altılı masa kısa süre sonra çöküp gidecek. Bazı sıkıntılar yaşıyor olabiliriz, bunların üstesinden el birliği ile geleceğiz. Endişeye gerek yok. Çünkü 20 yıldır milletin sesi olmuş AK Parti var" diye konuştu.

2023 seçimlerine vurgu yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Bugün Kahramanmaraş Ekinözü ilçesinde sizlerle olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bizim yolumuz uzun bir yol. AK Parti sadece siyaset hareketi değil dava hareketidir. Biz vatandaşlarımızla sadece seçimden seçime değil her gün zamanımızın büyük bir kısmını halkımızın arasında geçiriyoruz. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik. Biz Türkiye’de 100 yılda yapılamayan hizmetleri 21 yıl içerisinde biz yaptık. Bir taraftan şeytan taşladık. Bir taraftan da ülkemize hizmet ettik. Kazanımlarımızı kaybetmemek için 2023 çok önemli. 2023’ü sadece bizim ülkemizdeki bizim siyasi rakiplerimiz değil, bütün dünyanın gözü Türkiye’nin üzerinde. Türkiye’yi diz çöktürmek istiyorlar. Bu yüzden 2023 seçimleri çok önemli biz bu gerçekleri biliyoruz. Türkiye’nin üniter yapısıyla ilgili ciddi sorunlar da var bu seçimde. Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde kıyamete kadar yaşamak için 2023 seçimleri ev ev kapı kapı gezeceğiz. Tüm gerçekleri vatandaşlarımıza anlatacağız. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız tekrardan Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Ondan sonra Türkiye’nin önünde kimse asla duramaz” ifadelerini kullandı.