AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'i mahalle mahalle ilçe ilçe belde  belde köy köy arşınlamaya devam ederek, 31 Mart seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

Güne ilk olarak Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesi ile başlayan Milletvekili açıkgöz daha sonra Göynük beldesini de ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili Açıkgöz'e Göynük ziyaretinde AK Parti Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal , AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer, Ak Parti Özkonak Belde Başkanı Nuri Özkan, Özkonak Belediye Başkanı adayı Abdulkadir Macit, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Çiftci , AK Parti Özkonak Gençlik Kolları Başkanı Fatih Erden ve İl Genel Meclis üyesi adayları eşlik ettiler.

Göynük Köyü Muhtarı İhsan Eron ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "Göynük Köyümüzdeyiz. ‬‪“Göynük, tek yürek olarak 31 Mart’ta da milli iradeye sahip çıkacaktır. Tevazu Samimiyet Gayret ile AK kadrolar olarak gönüllere ulaşmaya gayret ediyoruz. 17 yıldır köylerimizden başlayarak Nevşehir’imizi baştan başa geliştirmenin çabası içerisindeyiz.”‬ dedi.

Milletvekili Açıkgöz Özkonak beldesi ve Göynük köylerinin ardından Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Uçhisar'a geçerek burada seçim çalışmalarına katıldı.

Açıkgöz; " Yolumuza devam ediyoruz ve şimdide Kapadokya'nın 3 güzel hisarından Uçhisar’dayız. “Regaib Gecesi’nin manevi ikliminde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle hanım kardeşlerimizle hasbihal ediyoruz. 31 Mart’ta da ileri demokrasinin ve Güçlü Türkiye’nin teminatı; gönlü yüce, eli öpülesi kadınlarımız olacaktır. Kadınlar, her zaman değerlidir.” dedi.

Durmak yok yola devam diyerek şimdi de Eşsiz güzelliklerin diyarı Göreme’mizdeyiz.‬ ‪“Biz gücümüzü milletimizin birliğinden, beraberliğinden alıyoruz. Biz gücümüzü aziz milletimizden alıyoruz. 31 Mart’ta bir ve beraber olarak Türkiye’ye beka seçiminde sahip çıkacağınıza inancımız tamdır. AK PARTİ milletimizin partisidir. ‬Belediye Başkan adayımız Mehmet Uğur Çakmak’a destek olacağınızı biliyorum.” AK Parti‪ Belediye İşi Gönül İşi" dedi.

Günün son durağında Avanos/Çavuşin Köyümüzdeyiz.‬ ‪“Cumhur İttifakı ülkemizin yaşadığı bu muazzam dönüşümün ana eksenidir. Cumhur İttifakını,15 Temmuz’da milletimiz kurmuştur. Eş-dost, akraba kim varsa gönüllere ulaşacağız, anlatacağız, desteklerini isteyeceğiz. Avanos AK Belediyeciliği Gönül Belediyeciliği’ni özledi, hep birlikte 31 Mart’ta millet iradesini sandıklara yansıtacağız.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz, burada yaptığı konuşmasında 31 Mart seçimlerinin bir bekâ meselesi olduğuna dikkat çekerek, “31 Mart seçimlerinde AK Parti'ye seçimi kaybettirme çabası var. Bu çabaya yönelik çalışma Türkiye'de değil dışarıda planlanmıştır” dedi. 

Millet İttifakı adı altında toplanan partilerin ‘Zillet İttifakı’ oluşturduğunu, HDP’nin de bu ittifakın gizli ortağı olduğunu belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, ‘Biz sırtımızı PKK'ya dayadık’ diyen HDP'nin Eş Genel Başkanı Sezai Temelli oynanan oyunu ‘Biz Kürdistan’da kazanacağız, batıda AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz’ sözüyle bunu itiraf etti. Bunlarla omuz omuza yürüyen ne yaptığının farkında mı?” dedi.
Türkiyemiz sınırları içerisinde Kürdistan diye bir bölgenin asla olmadığını vurgulayan Açıkgöz, “Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde ‘Kürdistan’ diye bir yer yok, olamaz. Bu ifadeleri kabul etmemiz mümkün değil. Ama hiçbir CHP'li buna itiraz etmiyor. Aksine CHP'li Milletvekili Sezgin Tanrıkulu PKK'lı teröristlerin cenaze törenine katılıyor. Atatürk'ün kurduğu partiyi ne hale getirdiler. Öte yandan kendisini 'milliyetçi' olarak tanımlayan İP ise CHP ile ittifak yapabilmek adına HDP'nin dümen suyuna girmiş oldu.Bu yüzden 31 Mart seçimleri beka meselesidir" şeklinde konuştu.