TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Sungurlu ilçe gençlik kolları teşkilatı ile bir araya geldi.

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, AK Parti Sungurlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Kalınsazlıoğlu, AK Parti Çorum İI Başkan Yardımcısı Emre Turan ve Partilerler bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti'ye yeni katılan gençlere rozetlerini taktı.
 

“Gençlerimiz gerçekleri görüyor ve hakikatin yanında yer alıyor”
 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “AK Parti milletin bizatihi kendisinden milletin partisi olarak kurulmuş ve bugüne kadar milletin derdine deva olmuş parti olmuştur. 21 Yılda aşılan engeller ve zorluklar AK Parti'mizin ne denli ve ne için hizmet ettiğinin ispatıdır. Milletimizle birlikte çıktığımız yolda bugün geldiğimiz noktada 21 yılda çağ atlamış milletimiz yalnızca kendi için değil dünyanın her köşesindeki mazlumların sesi ve yardımcısı olmaktadır. AK Parti kardeşliğin, birliğin, beraberliğin, vefanın partisidir. Yola çıktığımız gün hedefimize koyduğumuz doğrultuda yine ilk gün ki dava arkadaşlarımızla aynı yolu paylaşmayı istişare kültüründen doğmuş bir parti olmamız hasebiyle istişarelerimizi sürdürüyoruz. Bu minvalde Sungurlu'da bir araya geldiğimiz AK davamızın mensuplarıyla yarınlarımızı, hedeflerimizi konuştuk. Bütün bunları göz önünde bulundurarak bu davaya ortak olmak isteyen genç kardeşlerimizin rozetlerini taktık. Kendini bilmez bir güruhun daha eskilerde olduğu gibi gençlerimizin üstünde baskı kurmasına müsaade etmeyeceğiz. Kendilerince bir isim uydurdukları ülkemizin yarınlarını oluşturacak gençlerimiz çok şükür ki gerçekleri görüyor ve gerçeğin, hakikatin yanında oluyor. Bizler ilk günden beri bu sevdaya gönül vermiş büyüklerimiz, arkadaşlarımız ve genç kardeşlerimizle ülkemiz ve milletimiz için üretmeye ve çalışmaya aralıksız olarak devam edeceğiz." İfadelerine yer verdi.

 Ailemiz büyümeye devam ediyor!

AK Parti’ye olan ilginin günden güne arttığını ve katılımların sürdüğünü söyleyen Milletvekili Açıkgöz, “İşte bu minhalde, bir harfle sınırlandırılmış kuşak değil, 'Asım'ın nesli' olan gençlerimize Sungurlu'da rozetlerini takıyoruz. Yüreği bu kadim dava için atan azimli, inançlı ve kararlı olan gençlerimiz akın akın aidiyet hissettiği yer olan AK Parti'ye katılması bizler için büyük bir onur vesilesidir. AK Parti her geçen gün üye sayısını arttırarak daha büyük bir aile oluyor. Zaten AK Parti siyasi partinin ötesinde genç kardeşlerimiz için önemli bir okul vazifesini yerine getirmektedir. Bizim gençlerimiz AK Parti iktidarı ile kenarda köşede beklemekten kurtularak, her alanda kendini ifade edebilen, fikir sunabilen mihenk taşı haline gelmiştir. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatı da gençlik kollarında başlamıştır. Hayırlı olsun” dedi.  
 
Konuşmaların ardından AK Parti'ye yeni katılan gençlere rozetleri  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından düzenlenen törenle takıldı.

 AK Gençlik Sungurlu Yeni Üye ve Rozet Töreni
#İmzaBirGenç #ilkoyum @AKGenclikGM

Ak parti genel merkezinde Nevşehir ak parti milletvekili Mustafa Açıkgöz Sungurlu Ak Gençliğine  Yeni katılan Gençlere Rozet Takdiminde Bulundu