Meclis'in 1 Ekim tarihine kadar tatile girmesiyle birlikte Nevşehir'de ilçe, belde ve köy ziyaretlerine ağırlık veren TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Acıgöl, Ürgüp ve Derinkuyu ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bugünde Avanos ilçesini ziyaret etti. 

İlk olarak AK Parti Avanos İlçe Başkanlığında istişare toplantısıyla güne başlayan Açıkgöz; ardından AK Parti Avanos heyetiyle esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Açıkgöz, aşı teşviki konusunda çağrıda da bulundu.

Milletvekili Açıkgöz ilk olarak AK Parti Avanos İlçe Başkanlığını Ziyaret etti. Avanos AK Parti İlçe Başkanı Fatma Parmaksız ve İlçe teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Açıkgöz teşkilatla çalışmaları hakkında istişare toplantısı yaptı.

Açıkgöz: 'Önemli olan halkın duası, Hakkın rızasıdır

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Toprağın usta ellerde sanata dönüştüğü, çömleğin tarihi diyarı Avanos’umuzdayız. Avanos İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, AK Parti ailesi olarak ‘Gönül Seferberliği’ faaliyetlerimizi de istişare ettik. Sevdamız Nevşehir Güzel Avanos’umuzun kadim esnaflarına hayırlı ve bereketli kazançlar dileyip, Avanoslu hemşerilerimizle de hasbihal ediyoruz." dedi.

Açıkgöz; ‘Bizi yolumuzdan çeviremeyecekler’

“Biz, hedefimizi de mücadelemizi de millete hizmete adayan bir anlayışın sahipleriyiz” 

Milletvekili Açıkgöz, "Biz hayalimizi de hedefimizi de hayatımızı da mücadelemizi de Allah’ın rızasına ve millete hizmete adayan bir anlayışın sahipleriyiz. Yaklaşan 2023 hedefleri doğrultusunda içerden ve dışardan kim ne yaparsa yapsın başaramayacaklar, Halkımızın duaları ve destekleri ile Cumhurbaşımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bizi yolumuzdan çevirmeye kimsenin gücü yetmeyecek” dedi.

Milletvekili Açıkgöz, Avanos ilçesine bağlı beldeleridi ziyaret ederek vatandaşlar görüştü.

Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Avanos ziyaretimize;

✅ Özkonak,

✅ Çalış, 

✅ Kalaba beldelerimizle devam ettik.

Sevdamızın yolunda çalışmaya, gönülleri bir tutmaya DEVAM ediyoruz…" dedi.

Milletvekili Açıkgöz'den Avanoslu vatandaşlara aşı çağrısı

Avanos ilçesinde esnafları ziyaret ederek aşı çağrısında bulunan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Pandemiden kurtulmak için elimizdeki iki büyük imkan; tedbir ve aşıdır. Aşı olup bağışıklık elde edene kadar tedbirlere uymaya devam etmeliyiz.Aşı ile salgın son bulacak. Eşimizi, dostumuzu, gençlerimizi teşvik edelim…" ifadesini kullandı.