AK PARTİ Nevşehir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Birimi tarafından, Belediye Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Ortahisar kasabasında düzenlenen ilçe ve belde belediye başkanları istişare toplantısına katılarak, açıklamalarda bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, "Ortahisar’ımızdayız. Belediye Başkanları toplantımızı; İl Başkanımız M.Rauf Yanar, Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve İl Belediye Başkanımız Rasim Arı, İl Genel Meclisi Başkanımız Gürbüz Dinç ile ilçe ve belde belediye başkanlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik" dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Gönül Seferberliği ile sosyal ve hizmet belediyeciliğini milletimize hizmet yolunda bir araya getiren çalışkan ve fedakar belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Marka şehir Nevşehir’imize köy köy, belde belde, ilçe ilçe kaliteli hizmet götürmenin haklı mutluluğunu birlikte başarıyoruz.Sevdamız Nevşehir’imiz için vizyon projelerimize devam edeceğiz. Bizler çalışacağız, kazanan yine Nevşehir’imiz olacak, hayırlı olsun." dedi.