AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 23 Haziran İstanbul seçimlerinde Binali Yıldırım için sahaya indi. İstanbul´da vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz, Binali Yıldırım´a İstanbul seçimlerinde destek istedi...

AÇIKGÖZ: ŞİMDİ VAKİT ‘BİNALİ YILDIRIM´ VAKTİ

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak İstanbul’da çalışmalarımıza devam ediyoruz.‬  Bu kapsamda İstanbul'da Fatih Camii çevresinde yatsı namazı öncesi genç seçmenlerimizle hasbihal ediyor, adayımız Binali Yıldırım’a desteklerini talep ediyoruz. 23 Haziran’da İstanbul BB Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım ile 23 Haziran’da kazanan İstanbul olacak. İstanbul sizlerin desteği ile daha da güzel olacak..." dedi.

HİZMET ADAMI; BİNALİ YILDIRIM

İstanbul´u 16 milyonu aşan nüfusu ile Türkiye´nin her yerinden gelen vatandaşların bir arada yaşadığı büyük bir Türkiye mozaiği olarak değerlendiren Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, “Binali Yıldırım Başkanımız daha önce bakanlığı döneminde İstanbul´a yaptıklarıyla desteği fazlasıyla hak ediyor. Ve yine sizlerin destek ve duaları ile birlikte 24 Haziran sabahı göreve gelmesi ile birlikte İstanbul´a yapacağı daha çok hizmetler var. Bu sebepten ötürü Gönül Belediyeciliğinin Usta ismi Binali Yıldırım´a sizlerin vereceği desteğin anlamı çok büyük olacaktır. Sizlerin bu konuda elinizden geleni yapacağınızdan son derece eminim. İnşallah sizler 23 Haziran´da vereceğiniz oylarla işi ehline teslim edeceksiniz” ifadelerini kullandı.