AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, parti binasında düzenlenen geleneksel halk günün de vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Nevşehirli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Açıkgöz, vatandaşların sorunları çözülme noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını tek tek dinleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa, ajandasına vatandaşların sorunlarını ve isteklerini not aldı.

Açıkgöz; "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda hemşerilerimizin dileklerini, temennilerini ve ortak çözüm önerilerimizi istişare etmeye devam ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; AK Parti'mizin yolu milletin yoludur, davası milletin davasıdır, gücü milletin gücüdür." dedi.

"BİZ GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ "

AK Parti'nin her çalışmasının halk odaklı olduğuna dikkat çekerek, "Biz halkımızdan gücümüzü alıyorsak, en iyi hizmeti, çalışmayı da yapmak zorundayız." diyen Milletvekili Açıkgöz, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti ile birlikte, atılan her adımda, her icraatta halkımızın ne dediğine baktık. Halkımızın siyasi temsilcileri olarak hep onların görüşlerini, isteklerini yansıtmaya, yerine getirmeye çalıştık. Halktan kopuk siyaset olmayacağını anlamayanlara anlatmaya çalıştık. AK Parti'ye bakarken önce milletimize bakmak gerekli. Zira halkın içinden doğan bir parti halkın partisidir. Sorumluluğumuzun, yükümüzün ağır olduğunu bilerek hareket ediyoruz. Milletimizin güveni başımızın tacıdır. Tek düşüncemiz Sevdamız Nevşehir ve Güçlü Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Milletvekili Açıkgöz'ün kendileriyle çok yakından ilgilendiğini ifade eden Nevşehirli vatandaşlarda memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.