AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Avanos ilçesine bağlı Çalış beldesini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; "Çalış Beldemizdeyiz.“On yıldır Çalış Belediye Başkanlığımızı yapan değerli başkanımız Alparslan Özer’e teşekkür ediyoruz. Çalış Belediye Başkan adayımız Kazım Yılmaz 31 Mart’ta sizlerin desteğiyle bayrağı devralacaktır. Bu, bir beka seçimi; milletimizin seçimidir.” dedi.

Açıkgöz konuşmasında; 31 Mart 2019 tarihinde sandık başına gideceğiz. Bu sandıkta sadece belediye başkanlarımızı, il genel meclisi üyelerimizi, belediye meclis üyelerimizi, muhtarlarımızı değil topyekün geleceğe yürürken milletimizin kaderini bir kez daha ortaya koyacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstlenmiş olduğu o büyük liderliğin etrafında yeryüzünde bugüne kadar savuna geldiğimiz ilkeleri bir kez daha 31 Mart’ta perçinlemeye azimliyiz, gayretliyiz. AK Parti camiası olarak, liderimizin ortaya koymuş olduğu bu irade tartışılmaz ve vazgeçilmezdir. Topyekün AK Parti ailesi olarak bu iradenin arkasında ve yanındayız. 31 Mart’a emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz” dedi.

Avanos Ak Parti Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal, AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz ve partililerde Avanos ilçesinden başlayarak gerçekleşen ziyaretlerde Milletvekili Açıkgöz'e eşlik etti.