Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çardak köyü Bahçelievler Mevkii'nde yapılacak olan taziye evinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çardak köyü muhtarlığı tarafından yapımına başlanan taziye evi inşaatının temel atma törenine katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ile birlikte Çardak köyüne gelen Milletvekili Açıkgöz, Çardak köyü muhtarı Adem Özer, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, partililer, muhtarlar ve kalabalık halk topluluğu tarafından karşılandı. 

Çardak köyü muhtarı Adem Özer; “Köyümüzün temel ihtiyacı olan taziye evinin temeli hayırlara vesile olsun diye kurban keserek başladık. Bugüne kadar desteklerini bizden esirgemeyen başta Valimize, AK Parti Nevşehir Milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımıza, kamu kurum ve kuruluş amirlerine ve sevgili köylülerime çok teşekkür ederim. Ayrıca kısmet olursa 2019 yılı içerisinde de açılışını yaparak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise yaptığı konuşmada, "Çardak köyümüzde ihtiyaç duyulan ve temeli atılan taziye evinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim devletimize zeval vermesin, devletimizin bütçesi ve imkânları dahilinde birçok hizmeti hayata birlikte geçireceğiz inşallah” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'da; "‪Çardak köyünde Taziye Evi inşaatı için düzenlenmiş olan temel atma törenine katıldık. Durmak Yok yola DEVAM inşallah..‬." dedi.