AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Gülşehir ilçesinde Esnaf ziyaretleriyle, Çalışanlar mahallesi ve TOKİ sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Açıkgöz daha sonra Gülşehir TOKİ de çocuklarla birlikte sohbet etme imkânı da buldu.
Çocuklardan, dersleriyle ilgili bilgi alan Milletvekili Açıkgöz, çocuklarla yakından ilgilendi.

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Gülşehir TOKİ’de geleceğimizin teminatı çocuklarımızla hasbihal ettik. Tüm gayretimiz refah, huzur, barış dolu yarınlar ve Güçlü Türkiye bırakmak" dedi.

SİZLER BİZİM HER ŞEYİMİZSİNİZ, GELECEĞİMİZSİNİZ
Çocuklara hitaben konuşan Başkan Fadıloğlu, “Sizler bizim her şeyimizsiniz, geleceğimizsiniz. Biz sizlerin eğitiminizde ve iyi bir şekilde yetişmeniz de hocalarımızla birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizim sizlerden istediğimiz tek şey, bu vatana ve millete hayırlı birer evlat olmanız. Derslerinizi başarılı bir şekilde devam ettirirken, arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizi üst düzeyde tutmanız, onlarla muhabbetinizi arttırmanız. İnşallah daha sonra da hangi mesleği isterseniz, o konuda başarılı olarak bu millete hizmet etmenizdir tek gayemiz. Bakın hocalarınız, sizlere bugün eğitiminiz için yardımcı oluyor, sizlerde yarın bu millet için elinizden gelen gayreti göstereceksiniz. Başta da söylediğim gibi, bizim her şeyimiz sizlersiniz. Diğer taraftan da Suriye’de, Filistin’de, Arakan da sıkıntı çeken Müslüman çocuklarımızın da bir an önce, büyükleriyle birlikte huzur içerisinde yaşamalarını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Sizlerden de onlar için dua istiyorum” dedi.

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e Gülşehir ziyaretinde AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Fatih Çiftçi eşlik etti.