AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

(BİLSEM) Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi, İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin mevcut eğitimlerini aksatmayacak şekilde açılan, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullar olup, Temel amaçları; bireylerin, yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamak ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek üst düzeyde kullanmalarını sağlamaktadır.

Bu kapsamda Milletvekili Açıkgöz, Nevşehir’de hizmet veren BİLSEM’i ziyaret ederek, yapılan eğitim çalışmalarını yerinde görerek, projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Merkezde öğrenim gören öğrencilerle yakından ilgilenen Milletvekili Açıkgöz, onlarla bir süre sohbet etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezimizi ziyaretimizde öğrenci kardeşlerimizle yetenekleri,gelişimleri ve hedefleri konusunda sohbet ettik. Gençlerimiz,geleceğimizdir.Modern eğitim kurumlarımızla, alanında uzman eğitimcilerimizle,çalışkan öğrencilerimizle hedefimiz Güçlü Türkiye" dedi.

Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Murat Demir eşlik etti.