AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz,"İstanbul için hak yerini bulacak. Hakkın sahibi Binali Yıldırım'ı başkan yapmak için tüm İstanbulluları sandığa davet ediyoruz." dedi. 

23 Haziran seçimlerine artık saatler kala çalışmalarını sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz İstanbul'da başlattığı "Yıldırım" Harekatında İstanbullu vatandaşlarla hayatın her alanında buluşarak Binali Yıldırım için söz aldı ve bir kez daha gönülleri fethetti.

Binali Yıldırım'a destek için Hemşehri Buluşmasında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile İstanbul Kurtköy'de sabah kahvaltısında bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz, ziyaretlerini Pendik'te sürdürdü.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında; " İstanbul Pendik’te işinin ehli, ayakkabının duayeni, Nevşehir zanaatinin dünyaya açılan penceresi Ömer Faruk Çifcibaşı’nı iş yerinde ziyaret ettik.‬ ‪“Pendik’te esnaflarımızın kararı Binali Yıldırım ile istikrarın devamı, İş Ehlinin Karar Milletin “ ‬Kazanan İstanbul olacak.Millete hizmet yolunda Anadolu’da Yusuflar bitmez. iyiki varsın Yusuf ‬kardeşim. ‪Pendik; gönül insanı ile buluşuyor Binali Y ıldırım başknaımızla  ‪23 Haziran’da kazanan İstanbul olacak." dedi.

Açıkgöz: "Şimdi İstanbul'da vakit gönül seferberliği vaktidir, hareketin adı ise Yıldırım hareketidir. Haydi 31 Mart akşamından bu yana üzüntü içerisinde olan, hüzün içerisinde olan kardeşlerimiz, değerli hemşehrilerim, kıymetli İstanbullular; İstanbul’a sahip çıkmak için var olmak için hepinizi sandıklara davet ediyorum. ”dedi.