AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, AK Parti Kozaklı ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Kozaklı AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret erden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü Kozaklı AK Parti İlçe Başkanı Akif Kabukcuoğlu, ilçe teşkilatı üyeleri, Kozaklı İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Hanifi ​Güleç, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ilçeye yeni yapılacak olan devlet hastanesi projeleri hakkında Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay ve ilçe teşkilatı ile karşılıklı istişarelerde bulundu. 

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay Kozaklı ilçesine yapılacak olan Devlet Hastanesine ilişkin bilgiler verdi.

İlçe teşkilatında vatandaşların sorularını cevaplayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz daha sonra Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine geçerek burada
 inceleme ziyaretinde bulunacak.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Açıkgöz; "Kozaklı İlçe Başkanlığımızda AK dava arkadaşlarımızla bir aradayız. Kozaklı’nın gelişen ve büyüyen Nevşehir’imizin öncü ilçelerinden biri olması için hemşerilerimizle hep birlikte çalışıyoruz" dedi...

Açıkgöz, "Yapımı devam eden Kozaklı Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunduk. Kozaklı’ya yakışır modern yapılarla; nitelikli ve kaliteli hizmetin, AK yatırımların 15 yıldır olduğu gibi sürekliliğinin sağlanması için çaba sarf ediyoruz. Gelişen Kozaklı" dedi.



Haber: Emrah Tufan