TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasını ziyaret etti.

AK Parti Nar Belde Başkanı Necdet Gülener, AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, Nar Belediye Başkan aday adayları ve AK Parti Nar Belde Teşkilatı tarafından karşılanan Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve yönetim kurulu üyeleri burada partililere seslendiler.

Açıkgöz "Güzide beldemiz Nar, AK PARTİ Nar Belediye Başkan adayımız Süleyman Özçelik’e 31 Mart’ta vereceği oylarla sosyal belediyeciliğe destek vermiş olacak. ‬‪Öncelikle gençlerimize yönelik projelerle gelişen Nar’ı birlikte ihya edeceğiz. Önce Millet Önce Memleket" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nar kasabasının, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tarih yazacağını belirtip; “Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Nar kasabamızı AK Parti İktidarıyla yeniden buluşturmak için gece gündüz demeden, bıkmadan usanmadan her kapıyı çalıp her gönüle girerek hizmetlerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Bugün Türkiye’nin ve Nevşehir'imizin her neresine baksak AK Parti’nin eserlerini görüyoruz. İstikrarın, hizmetlerin devamı için geleceğimiz için AK Parti demeliyiz.” dedi.

“BİZ BU ÜLKENİN GELECEĞİNE TALİBİZ”

Yerel seçim çalışmaları kapsamında her ilçe ve belde de AK Parti’nin hizmetlerini anlatmaya devam edeceklerini söyleyen Açıkgöz konuşmasında ; “Bu yerel seçimlerin sadece AK Parti’nin ve adaylarının seçimi olmadığını bu seçimin milletimizin seçimi olduğunu anlatacağız. Siyasi hayatımızda 31 Mart’ı yeni bir milat olarak göreceğiz. Kısa hayatımızda çok karanlık günler yaşamışızdır ama binlerce de güneşin doğduğunu görmüşüzdür. Bu millet çok badirelerden geçmiştir. 31 Mart’ta milletimizin kendilerinin ve torunlarının geleceği için oy verecektir. Ülkemiz üzerinde kurulmak istenen tuzakları milletimiz bozacaktır. Ne zaman bu ülke kalkınmaya başladığında tuzaklar kurulmaya başlanıyor. Bu tuzakları Rabbimin izni ile 31 Mart’ta bozacağız. Biz her kardeşimizin oyuna talibiz. Biz bu ülkenin geleceğine talibiz. Bu seçim milletin iradesinin seçimidir. Ya zillet olunacak ya millet olunacak. İncinmeyip incitmeyeceğiz. Bir olmayacak biz olacağız. Gönül belediyeciliği ile tüm halkımızın gönüllerinde doğacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, "Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki Merkez İlçe Başkanımız Sayın Edip Avşar ile birlikte kasabamızdaki esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Kasabamız halkından istişarelerde bulunduk." dedi.