AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Süt Üreticileri Birlik Başkanı Gani Eren’e ziyaretlerde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Bugün İlk olarak AK PARTİ Nevşehir ailemizle Nevşehir İl Emniyet Müdürü olarak atanan Sn Ali Loğoğlu’nu makamında ziyaret edip; huzur, asayiş ve hoşgörü şehri Nevşehir’imiz adına yeni görevlerinde başarılar diledik." dedi.

Daha sonra Oda Başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Milletvekili Açıkgöz; "Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanımız Mehmet Pınarbaşı’na ve Süt Üreticileri Birlik Başkanımız Gani Eren’e tekrar seçilip güven tazelemeleri vesilesiyle AK PARTİ Nevşehir ailesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanlarımız ve yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileriz." dedi.