Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 81 ilde düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programı kapsamında Kayseri’nin Talas ilçesinde ziyaretlerini sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ilçe halkıyla bir araya geldi.

Ardından Talas ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın konuğu olan Milletvekili Açıkgöz, Talas Belediyesinin çalışmaları ve devam eden projeler hakkında Başkan Yalçın’dan bilgiler aldı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise; "AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz’e proje, hizmet ve yatırımlarımızı tanıttığımız sunumumuzu gerçekleştirdik. Kendilerini ilçemizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduk" dedi.

Belediye Başkanı Yalçın, “Şehir buluşmaları çerçevesinde ilçemizi ziyaret eden değerli Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz‘le birlikte ilçe buluşması da verimli bir gün geçirdik. Kadın kollarımız belediye ve İl genel meclis üyelerimiz ile birlikte Muhtarlarımız, çalışan kadınlarımız, esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Çözümü noktasında milletvekilimiz notlarını aldı ve konuların muhataplarına ileteceğini söyledi. Ziyaretlerinden ve ilçemize desteklerinden dolayı kıymetli Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz’e teşekkür ediyoruz” dedi.