AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp ilçesinde esnaf ve sanatkarları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Milletvekili Açıkgöz, Ramazanlarını tebrik ederken, hayırlı işler dileğinde de bulundu.

Açıkgöz'den Ürgüp'te önce esnaf ziyareti, sonra çiftçi muhabbeti...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Ürgüp’te Cuma namazı sonrası İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç, Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru, Tarım ve Orman İl Müdürümüz Okan Yılmaz, Ürgüp İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman, Ürgüp Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk, Belediye Meclis Üyelerimizle esnaflarımızı ziyaret ederek; Ramazan’ı Şeriflerini kutladık." dedi.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, toplumun temel direği olan esnaflarımız ve sanatkarlarımızı hiç bir zaman yalnız bırakmıyoruz. Her zaman kendilerini ziyaret ediyor ve sorunlarını dinlediklerini belirterek bu ziyaretlerin Ramazan ayında da devam ettiğini söyledi.

Bu kapsamda Ürgüp ilçesinde esnaf ve sanatkarları ziyaret Milletvekili Açıkgöz, “Bilindiği üzere Ramazan, birlik beraberlik ve hoşgörü ayı, bu nedenle ziyaretlerimizde tüm esnaf ve sanatkar kardeşlerimizin işyerlerini giderek Ramazan ayını tebrik ediyor ve hayırlı işler dileğinde bulunuyoruz” dedi.

Ürgüp'te esnaf ziyaretlerine, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Tarım ve Orman İl Müdürü Okan Yılmaz, Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Belediye Meclis Üyeleri ve oda başkanları da eşlik etti.

Açıkgöz, TMO tarafından alınan patatesleri yerinde inceledi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde TMO'nun patates alımları sürüyor.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın patates alınması yönündeki talimatı sonrasında TMO patates alımları Ürgüp ilçesine bağlı Şahinefendi ve Mazı Köylerinde başladı. Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyet, patates alımlarına başlanılan Ürgüp köylerini ziyaret ederek çiftçilere hayırlı olsun temennilerini iletti.

TMO tarafından alımı yapılan patatesleri yerinde inceleyen Milletvekili Açıkgöz patates üreticisi çiftçilerle de sohbet etti.

Ürgüp ziyareti kapsamında Şahinefendi, Taşkınpaşa ve Mazı köylerinide ziyaret ederek TMO tarafından alımı yapılan patatesleri yerinde inceleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz patates üreticisi çiftçilerle de sohbet etti.

Milletvekili Açıkgöz, Ürgüp ziyaretimize;

✅#Şahinefendi, 

✅#Taşkınpaşa,

✅#Mazı köylerimizle devam ederken; çiftçilerimize Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Üreten çiftçimizin her daim yanındayız. 

Köylerimizde patates alımları tüm hızıyla devam ediyor. Tekrar hayırlı olsun." dedi. #SevdamızNevşehir