Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandum çalışmaları kapsamında Milletvekili Mustafa Açıkgöz bu kez kendi köyü Çardak'ta Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı. Açıkgöz, 16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında gittiği kendi köyü Çardak'ta coşku ile karşılandı.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Köyünde Referandumu Anlattı

Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Çardak köyünde köylüler tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir  Milletvekili Mustafa Açıkgöz, neden 'evet' denilmesini gerektiğini madde madde açıkladı.

Milletvekili Açıkgöz'ün Çardak köyü ziyaretine İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve parti teşkilatından yönetim kurulu kadrosu eşlik etti.


Açıkgöz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili şunları söyledi:  "Çift başlılık ile ülkede her gün farklı bir sorun farklı bir olumsuzlukla karşılaşılabilir. Bizler çift başlılık olmadan, doğrudan milletin seçtiği isimlerin idaresi olsun, milletin kararı uygulansın istiyoruz. 18 yaşındaki gençlerimiz oy verdiği gibi siyasette yapsın istiyoruz. Ancak bazıları bu duruma 'hayır' diyor."  dedi.

TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, hemşehrileriyle buluşmasında; Çardak Köyü'müzdeyiz.Çardak evladını her zamanki gibi bağrına bastı. "Çiftçimiz, üreticimiz EVET ile geleceğini güvence altına alıyor; millet iradesini Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile doğrudan yönetime yansıtıyor. Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye yolunda bir ve beraberiz. Hayırcılara bir bakın, yandaşları kim? Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler, millet iradesini hiçe sayanlar. Yalan siyaseti yapmadık. Sizlerin, aziz milletimizin desteği ile ne söylediysek yaptık. Şimdi söz de karar da aziz milletimizin Mesele Memleket Meselesi Milletimizin Kararı da Tabiki EVET. Bizim amacımız; demokrasisi ve ekonomisi büyümüş, iç sorunlarından kurtulmuş ve terörle enerjisini tüketmeyen bir Türkiye oluşturmak. Milletimiz 15 Temmuz'da darbecilere geçit vermedi, bu bir parti seçimi değil; 16 Nisan' da 'Tek bayrak için, tek vatan için, tek millet için, tek devlet için' Kararımız EVET " dedi.


Baba ocağı olan Çardak köyünü ziyaret Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e köylüler uzun süre alkış tuttu. “Çardak seninle gurur duyuyor” sesleri üzerine duygulanan Açıkgöz, kendisini kucaklayan köylülerine, “Asıl ben sizlerle gurur duyuyorum. Bugün çok mutluyum” diyerek Çardaklı hemşehrilerine teşekkür ederek 16 Nisan için EVET sözü aldı.