Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremin etkisini en çok hissettirdiği illerden biri olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine giderek depremzedelerin acılarına ortak oldu.

Asrın en büyük depreminin yaşandığı afet bölgesinde enkaz kaldırma, arama ve kurtarma çalışmalarını yakından takip eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "İlk andan itibaren depremin yaşandığı Elbistan’dayız. Tüm Türkiye’den gelen yardımlar AFAD’ın koordinasyonunda burada depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. Devlet millet el ele birlikte atlatacağız." dedi.

Deprem bölgesindeki çalışma ve yardımları koordine edip, vatandaşın sıkıntılarını gidermek üzere Elbistan'a intikal eden  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Elbistan’da gündüz ve gece, gün boyu enkaz olan apartmanlarda, enkazda yakınlarını bekleyen vatandaşlarımızın acılarını paylaşmaya çalıştık. Enkazdaki vatandaşlarımıza ulaşılmaya çalışılıyor. Devletimiz milletimiz hep birlikte el ele vererek depremzedelere yardım ediyor. Acımız büyük ama bununda üstesinden birlik beraberlik içerisinde geleceğiz.” şeklinde konuştu.

Gece gündüz demeden yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Açıkgöz, Burada depremzedeler ile bir araya gelerek yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.