Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül, Meclis üyeleri Metin Vural ve Fatih Tekeç tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ilk olarak Acıgöl Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. 

Milletvekili Açıkgöz, Acıgöl İlçesine Çıkarma Yaptı

Milletvekili Açıkgöz, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’tan, ilçede yapılan çalışmalar ve 2021 yılında yapılması hedeflenen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Milletvekili Açıkgöz'ün ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, belediye hizmetlerinin yürütülmesi noktasında ilçemize vermiş oldukları desteklerden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Milletvekili Açıkgöz, daha sonra Belediye Başkanı Ertaş ile birlikte Acıgöl esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. Acıgöllü vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Milletvekili Açıkgöz, esnaf ve halk ile hasbıhal edip istek ve taleplerini dinledi.

Açıkgöz, ziyaretleriyle hem gönül alıyor, hem sorunları yerinde dinliyor...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında Acıgöl'den sonra sırasıyla Karapınar ve Tatlarin Beldesi ile Karacaören Köyünü ziyaret etti.

Milletvekili Açıkgöz; "Gönlünü vermedikçe gönül bulamazsın diyerek gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Dün Derinkuyu ilçemizi ziyaret etmiştik bugünde Acıgöl ilçesinde kıymetli hemşehrilerimizin taleplerini dinlemeye, sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Başlattığımız Gönül seferberliği kapsamında;  "Rekorlar ilçemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı Acıgöl’ümüzü, Karapınar Beldemizi, Tatlarin Beldemizi, Karacaören Köyümüzü; İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç, Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Türker, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru, Acıgöl İlçe Başkanımız Ramazan Gül, Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürümüz Okan Yılmaz, Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş, Acıgöl İl Genel Meclisi üyelerimizle beraber ziyaret ettik.Belediye Başkanlığımızı, İlçe Başkanlığımızı, Kadim çarşı esnaflarımızı, Kıymetli hemşerilerimizi ziyaretimizde hayırlı ve bereketli çalışmalar diledik. Kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Dualarınız yeter." dedi. 

Ziyaretleriyle ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Açıkgöz, AK Parti’nin yerel yönetimler hareketi olduğuna vurgu yaptı.

Açıkgöz ziyaretlerine ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımlarda bulundu;

İlk ziyaret noktamız #Acıgöl’ümüzde;

➽Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş’ı,
➽İlçe Başkanımız Ramazan Gül’ü,
➽Kadim çarşı esnaflarımızı,
➽Kıymetli hemşerilerimizi
ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli çalışmalar diledik.

Hafızlar diyarı Karapınar Beldemizdeyiz...

Kısa zamanda başarılı çalışmalarıyla, AK Belediyecilik geleneğimizle Karapınar’a hizmet eden Belediye Başkanımız Yasin Güneş’in devam eden belediye projelerini ve Kur’an İlimleri Merkezi binasını inceledik.

Tatlarin'de Belediye Başkanımız Selvi İle Buluştuk...

Acıgöl/ Tatlarin Belde Belediye Başkanımız Ercan Selvi’yi makamında hazirunumuzla ziyaretimizde; Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi ile yerel yönetimler olarak da hemşerilerimize hizmet üretmeye ve yatırımlara destek olmaya devam edeceğimizi ifade ettik.

Acıgöl #Karacaören Köyü Muhtarlığımızı ziyaretimizde; Karacaörenli hemşerilerimizin Özel İdarehizmetlerinden ve AK hizmetlerimizin 7/24 köylerimize kesintisiz ulaşmasından dolayı memnuniyetlerini duymak bizleri de mutlu etti. #Sevdamız Nevşehir diyerek aralıksız çalışıyoruz.

Bizim niyetimiz; Sevdamız Nevşehir’imize, 81 ilimize, cennet vatanımıza ve tüm dünyaya hizmet etmekten ve kalıcı eserler bırakma gayretinden ibarettir.

Bizim niyetimiz Hakk’a ve halka hizmettir.

İfade etmek isterim ki “AK Parti, bir yerel yönetimler hareketidir.” Bu kutlu yürüyüş, 1994 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kazandığı zafer ile başladı.Yalnızca belediye hizmetlerinde değil, kültürde, sağlıkta, eğitimde kısacası sosyal alanda her anlamda özgün ve farklı bir anlayış geliştirildi. Vatandaşımızın tüm derdi, bizim derdimiz oldu. İşte bu anlayışın adı ‘Sosyal Belediyecilik’tir.

AK Parti’nin kurulması ile taçlanan bu anlayış, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde tüm Türkiye’de devam ediyor. Bizler çalışacağız kazanan yine Nevşehir ve #GüçlüTürkiye olacak inşAllah." ifadelerine yer verdi.