Her zaman sahada olmaya gayret gösteren, çalınmadık kapı, tutulmamış el ve dokunulmamış gönül kalmayana kadar durmadan, yorulmadan ve ara vermeden çalışmalarını sürdüdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün bugünkü adresi Göreme kasabasına oldu.

Göreme kasabasında vatandaşlar ile tek tek görüşen Milletvekili Açıkgöz vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. 

Açıkgöz: Vatandaş muhalefete güvenmiyor

Milletvekili Açıkgöz, yaşanan ekonomik sorunlar karşısında vatandaşın muhalefete değil iktidara güvendiğini belirtti. Vatandaşın yaşanan sıkıntıyı yine AK Parti’nin çözeceğini belirttiğini söyleyen Açıkgöz, “Ülkelerde yaşanan hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon döneminde muhalefetin oyları tavan yapar, biz de ise aksine oyları düşüyor. Çünkü halk muhalefete güvenmiyor” dedi.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren tarafından, cuma namazı çıkışında Belediye Kahvehanesinde projeler hakkında bilgilendirme ve istişare toplantısına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Göremeli hemşehrilerimizle Cuma Namazı sonrası bir araya geldik, sohbet ettik, dertleştik. Hepimiz ortak bir idealin meftunlarıyız. İnşallah, 20 yıllık kazanımlarımızı milletimizin desteği ve takdiriyle sürdüreceğiz…" dedi.

Başkan  Eren, Göremeli vatandaşlarla istişare toplantısında buluştu

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren yaptığı açıklamada; "Belediyemiz Kahvehanesinde Nevşehir MHP İl Başkanımız İlhan Kaya ve vatandaşlarımızın katılımıyla ‘Halk Toplantımızı’ gerçekleştirdik. Toplantımıza; Cumhur İttifakımız tam destekçisi Nevşehir Ak Parti Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz’de eşlik etti.

Milletvekilimiz Sn. Mustafa Açıkgöz; Göremeli hemşehrilerine, Eski Belediyenin İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun da onayıyla Belediyemize geri tahsisinin gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

Cumhur İttifakımızın destekçisi Nevşehir Ak Parti Milletvekilimiz Sn. Mustafa Açıkgöz’e teşekkür ederim."

Toplantının devamında 2019 yılından bu yana yapılan, yapımı devam eden ve yapımına en kısa sürede başlanılacak projeler hakkında paylaşımlarda bulunduk.
Yapılan Projeler: 
-Mazı-Armutluk Arası Yeni İçme Suyu Hattı
-Göreme-Çavuşin Arası Panoramik Balon Seyir ve Yürüyüş Yolu 
-Yeni Su Deposu
-Taziye Evi ve Mescit 
-Afat Mahallesi Elektrik Direklerin Yer Altına Alınması ve Aydınlatmaların Yeniden Yapılması
-Bina Tipi Trafoların Yapımı
Yapımı Devam Eden Projeler: 
-SUKAP (Su, Kanalizasyon ve Altyapı )
-Doğalgaz
-Sağlık Ocağı
Yapımına En Kısa Sürede Bitirilecek Projeler:
-Üst yapı çalışmamız
-Yeni Bağ Yolu 
-GES (Güneş Enerjisi Santrali)
-Ceza Evi-Göreme arasında kalan su hattı yenileme çalışması
Akabinde halkımızın sorularını yanıtlamaya çalıştık." dedi.

Göreme Belediyesi bilgilendirme ve istişare toplantısına MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetimide yer aldı.